Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rólunk

kertikisgepek_logo

 

 

 

 

 

 

A kertikisgepek.hu webáruházat üzemeltető PEZO'99 KFT egy 100%-ban családi vállalkozás. Vállalkozásunk 1989 óta, évről évre a maga szerény körülményeihez képest fejlődik.

Nem csak értékesítjük a webáruházon feltütetett kerti gépeket, hanem szervizeljük is azokat. Így ha Ön egy gép után érdeklődik, a lehető legnagyobb szakmai tudással tudunk felvilágosítást adni! Nem csak a katalógusokban feltüntetett információkkal tudunk szolgálni. Ha bizonytalan, kérem keressen Minket és segítünk a legmegfelelőbb kertigépet kiválasztani.

A Magyarországon elérhető legtöbb kertikisgép márkával kapcsolatban állunk! 

Hivatalos STIHL Szakkereskedés és Szakszerviz vagyunk. Közvetlenül az Andreas Stihl Kft.-vel állunk szerződéses kapcsolatban. Üzletünkben is és webáruházunkban is a STIHL által elvárt feltételeknek igyekszük eleget tenni. Ezért is kezeljük külön kategóriákban a STIHL termékeit. 

Közvetlen kapcsolatban állunk az AL-KO és a SolobyAlko magarországi forgalmazójával. Magas minőségű hobbi kategóriás gépek, komoly alkatrész ellátással, országos szerviz hálózattal.

Ezen kívül a HECHT, a RIWALL Pro, a Scheppach, a Greenworks és a KASEI gépeit forgalmazzuk. Jó ár-érték arányú márkák, országos szervizhálózattal. 

A kínálatunkat folyamatosan bővítjük alkatrészekkel, tartozékokkal és kiegészítőkkel!

Kérdés esetén kérem keressen minket bizalommal az elérhetőségeink bármelyikén!

Köszönjük, ha nálunk vásárol! Köszönjük ha nálunk informálódik! 

Üdvözlettel:

Petrovszki Tibor
ügyvezető