Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
417.990 Ft (329.126 Ft + ÁFA)
Menny.:db

STIHL FS 560 C-EM nagyon erős, PROFI benzinmotoros kasza, 2-MIX motor, 3,8 LE

Ár:
417.990 Ft (329.126 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: FS560CEM
Elérhetőség: RENDELÉSRE
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Megbízható és igényes, profi fűkasza nagy területek gondozásához, napi használatra

Hosszú élettartam, nagy teljesítmény

Közterületek, önkormányzati területek,hétvégi telkek, szőlő ültetvények, elhanyagolt területek ápolására

Sűrű, füves, gyomos, bozótos területek kezelésére

Sarjak, csihatagok, erős cserjék kivágására alkalmas gép

Szecskázási és tisztítási munkákhoz az erdőben

Könnyen indítható

Négypontos antivibrációs rendszer (AV System)

STIHL ErgoStart a könnyed indításért

Egyszerű kezelhetőség a többfunkciós fogantyúnak köszönhetően

Kis tömeg, nagy teljesítmény

Egyenes szárú kasza, körfűrészlappal


TARTOZÉKOK

Körfűrész lap
Gyertyakulcs
Védőszemüveg
Szórásvédő
Heveder


STIHL M-Tronic (M)

A teljes mértékben elektronikus motorvezérlés minden üzemállapotban szabályozza a gyújtás legpontosabb időpontját és az üzemanyag adagolását a külső körülmények, pl. a hőmérséklet, a tengerszint feletti magasság és az üzemanyag minőségének figyelembevételével. Az elektronika folyamatosan garantálja sz optimális motorteljesítményt, a magas fordulatszámot és a kiváló gyorsulást. A karburátor manuális beállítására többé nincs szükség M-Tronic esetében. A STIHL M-Tronic motorirányításnál a kombinált karon mindössze egyetlen egy indítási pozíció található. A már beindított gép azonnal gyorsítható. A rendszer pontosan kikalkulálja a szükséges üzemanyag mennyiséget és az adagolás metódusát. Ezen felül az M-Tronic képes megjegyezni a legutóbbi vágás során használt beállításokat, így minden indítás után, azonnal a teljes motorteljesítmény áll rendelkezésre. 

Elektronikus gyújtás

A precízen szigetelt elektronikus gyújtószerkezet biztosítja a tökéletes indítást és a zavartalan motorműködést. A magas gyújtófeszültség stabil gyújtószikrát és hosszú gyújtási időtartamot biztosít. Ez az üzemanyag tökéletesebb égéséhez és csökkentett füstgázkibocsátáshoz vezet.

Kétkaros fogantyú

A motoros szegélynyíró kétkaros fogantyúja megkönnyíti a gép munka közbeni mozgatását. A kaszáló mozdulatok könnyebben és hatékonyabban végezhetők.  

Többfunkciós fogantyú

A felhasználó a hüvelykujjával egyszerűen és kényelmesen vezérelheti a gépet. Így a kezével sohasem kell elengednie a fogantyút.

Kézi üzemanyagpumpa

A kézi üzemanyag-szivattyúval egy nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is szinte azonnal beindítható a motor.

STIHL 2-MIX MOTOR TECHNOLÓGIA

A kipufogógáz és a friss benzin-levegő elegy elkülönítésre kerül, így az el nem égetett anyagok mennyisége minimálisra csökken. Ez növeli a teljesítményt és csökkenti a fogyasztást
Előnye nagy teljesítmény és az üzemanyagtakarékosság valamint az alacsonyabb károsanyag-kibocsátás.

Többfunkciós fogantyú

A többfunkciós fogantyút motoros fűszegélynyíróknál, motoros kaszáknál és sövénynyíróknál használjuk. A motor működtetéséhez szükséges összes kezelőelem a fogantyún található. A kezelés egyszerű és biztonságos - a kéz mindig a fogantyún marad. A többfunkciós vezérlő a fogantyúba van beépítve. A körfogantyús gépeknél a kezelőelemek a nyélben találhatóak. (Ábrához hasonló)

Vállheveder/hordozórendszer

A párnázott STIHL vállhevederek megkönnyítik a munkát, különösen tartós igénybevétel esetén. Nagy mozgásszabadságot és biztonságot nyújtanak az eszköz használata során. Egy, az adott modellhez passzoló STIHL vállheveder az alapfelszereltséghez tartozik. A képen a 'Komfort' duplapántos vállheveder látható.

Antivibrációs rendszer

A motor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgéseknek, hosszú távon negatív hatási lehetnek a készüléket használó emberre nézve. Az erős rezgések az al- és felkarban is keringési problémákhoz vezethetnek, valamint az izületekre sincsenek jó hatással. Emiatt a STIHL kifejlesztette az antivibrációs rendszerét, mely csökkenti a vibrációt
Egyes típusoknál rezgéscsillapító gumibakokkal, másoknál rezgéscsillapító rugókkal vezetik el a rezgés energiáját.

Kompenzátor

A STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége. Ő gondoskodik arról, hogy a légszűrő fokozatok elpiszkolódása esetén is a motorteljesítmény, a füstgázminőség és az üzemanyag-fogyasztás több használat után is közel azonos marad. A szűrőt csak akkor kell tisztítani, amikor a teljesítmény jelentősen visszaesik. Ezáltal elnyújtható a karbantartás időpontja, ami hosszabb használatot eredményez.

STIHL ERGOSTART (E)

Az indítózsinór görgője és a forgattyús tengely közti spirálrugó kiegyenlíti az erőcsúcsokat, így az indításnál nincs szükség az indítózsinór hirtelen megrántására. Az indítási folyamat így kényelmesebb, nincs szükség nagy erőkifejtésre.

Paraméterek

MŰSZAKI ADATOK
Hengerűrtartalom (ccm) 57,1
Teljesítmény (kW/LE) 2,8/3,8
Motor 2-MIX
Tömeg (kg) 10,2
Teljes hossz /vágóeszköz nélkül/ (cm) 179
Tartály űrtartalom (l) 0,99
Hajtószár Egyenes
Hajtótengely a szárban Merev
Standard vágóeszköz 225/24 körfűrészlap
EXTRÁK
STIHL antivibrációs rendszer Négypontos
STIHL ErgoStart /E/ IGEN
STIHL M-Tronic /M/ IGEN
Dekompresszor NEM
Többfunkciós fogantyú IGEN
Fogantyú típusa Kétkaros fogantyú
Szerszám nélküli fogantyú beállítás IGEN
Kétvállas heveder IGEN

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!